XIFOF OY:N ARVOT

Toimimme joka tilanteessa kuin olisimme osa asiakasta – yritämme nähdä asiat asiakkaan silmin

Haluamme, että asiakas näkee meitä osana omaa yritystä. Kun meillä on asiakkaan antama tehtävä suoritamme sen samalla tavalla kuin se olisi meidän yrityksemme asioita – haemme aina asiakkaan silmissä parasta ratkaisua. Yrityksemme arvot ovat tärkeitä.

Asiakkaan idea

Asiakkaan etu on meidänkin etu

Tilanteessa kuin tilanteessa ajamme aina asiakkaan etua. Kuuntelemme asiakasta ja paneudumme heidän liiketoimintaansa. Asiakkaan liiketoiminta on se asia, joka ohjaa heille tarjoamia ratkaisuja ja meidän tekoja.

Hyvä laatu

Hyvällä laadulla tarkoitamme sitä, että olemme huolellisia tehdessämme asiakkaille töitä. Viemme asiat loppuun asti ja olemme valmiita korjaamaan asioita, jos huomataan että jotain on mennyt pieleen. Asiakkaan pitää pystyä luottamaan siihen, että luvatut asiat hoidetaan ja että ne on hyvin tehty.

Luotettavuus

Tärkeintä mitä pystymme antamaan asiakkaillemme, on luotettavuus. Luotettavuus tarkoittaa sitä että toimimme joka tilanteessa asiakkaan parhaaksi. Haemme ja tarjoamme ratkaisuja, jotka aidosti palvelevat asiakasta.

Luotettavuus tarkoittaa myös sitä, että emme paljasta asiakkaan tietoja kuulumattomille. Tämä koskee sekä tietoja liittyen IT-ratkaisuihin että muihin asiakastietoihin, jota olemme saatu työtä tehdessämme.

Pitkäjänteisyys

Pitkäjänteisyyteen sisällytetään sekä toimintamme asiakkaita kohden että Xifof Oy:n sisäistä toimintaa. Kun lähdemme tekemään jotain, tavoitteena on tehdä hyvää tulosta pitkällä jänteellä. Jos asiakas tarvitsee jotain, haemme ratkaisua, joka toimii nyt ja sopii asiakkaan pitkän ajan suunnitelmaan. Kun lähdemme kehittämään jotain itsellemme, haemme ratkaisua, jota palvelee meitä pitkään.

Liikeidea

Liikeidea on tarjota osaamista ja tekemistä. Haluamme toimia kuin olisimme asiakkaan oma IT-osasto. Xifof Oy tarjoaa IT-osaamista pienille ja keskisuurille yrityksille (2050 tietokonetta). Olemme mukana kehittämässä ja toteuttamassa IT-järjestelmiä yrityksille. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan johtoryhmän kanssa ratkaisuja. Toimitamme, asennamme ja ylläpidämme IT-järjestelmiä. Ellemme itse ole paras tekijä haemme siihen parhaan. Tarjoamme myös pilvipalveluita.

Tämän lisäksi tarjoamme myös niitä palveluita ja laitteita, jotka asiakkaat tarvitsevat. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja heidän IT-järjestelmien kehittäminen palvelemaan heidän liiketoimintaansa on mielestämme tärkein asia. Jos onnistumme tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaamme liiketoimintaa niin meillä on tyytyväisiä asiakkaita, ja tyytyväiset asiakkaat pysyvät asiakkainamme pitkään.

Lähetä viesti